Hogyan kerülj be a Google TOP 10-be?

Kerülj be Te is a Google Top 10-be!

Google TOP 10

Van erre egy tuti tippünk, amit érdemes betartani: …már a kezdetektől jól kell csinálni…! Tehát ha Te is a Google TOP 10-es listájában szeretnél megjelenni, akkor érdemes a következő irányelveket követni!

1. A weboldal struktúra kialakítása

Tapasztalatunk szerint sajnos már az első lépésnél orbitális hibát követnek el a vállalkozások. Majd ezek után – mit sem sejtve – értetlenül állnak a későbbi következményekhez. Miért nincs eredményem, hiszen a weboldalam szépen meg van szerkesztve…

Nos, tudni kell, hogy a Google-ben való jó helyezéshez nagy szerepe van a weboldal felépítésének. Hiszen a jól strukturált weboldalt a Google is érteni fogja, ráadásul pedig a belső tartalmaidat sem fogod versenyeztetni saját magaddal.

Tipp: Alakítsd ki a tökéletes piramis struktúrádat, készítsd el erre a kulcsszó megfeleltetésedet, majd alakítsd ki a belső linkstruktúrádat és hozz létre URL-eket!

2. Kulcsszó kutatás és kulcsszó stratégia

A weboldal készítése előtt ki kell találni, hogy mely szavakra szeretnénk optimalizálni a fő-, és aloldalainkat. Kulcsfontosságú lépés, hisz ezek alapján talál majd meg a célközönség.

3. Minőségi tartalom elkészítése – webszövegírás, tartalommarketing

Első lépésként tudnod kell, hogy miért is olyan fontos a megnyerő írásmód. A legfontosabb, hogy az olvasód érdeklődését nem csak felkelteni tudd, hanem fenn is tudd tartani…

4. Tartalomoptimalizálás

A jó tartalmat nehéz elkészíteni, legfontosabb, hogy az olvasók számára átlátható, és könnyen érthető legyen. Viszont valahogy meg kell találniuk azt, így elengedhetetlen, hogy a korábban kiválasztott kulcsszavak szerepeljenek a szövegben. Megfelelő mennyiségben, ami se nem kevés, se nem sok. Nem tudod, hogy mi az, ami a Google szerint elfogadható?

Keress fel minket, segítünk! A Google TOP 10-ben a helyed!

5. Linképítés

Fontos, hogy legyenek a weboldaladon külső, és belső linkek is.
Hisz a keresőmotorok ezeket a beépített linkeket érképezik fel, és jutnak el új weboldalakra, és a rangsorolási algoritmusuknak is fontos része.

6. Keresőoptimalizálás- SEO

A végső, és rendkívül fontos momentum.
Erről bővebben olvashatsz ITT!

 

Most Szuper Kedvezményes Csomagot Ajánlunk:
LÁTOGATÓBARÁT WEBOLDAL +  AJÁNDÉK SEO!
290.000 Ft

Kattints érte MOST!

Kövess minket a Facebook-on is, és folyamatosan új információkat adunk át Neked!

* kötelező mező