Milyen a jó weboldal?

Egy jó weboldal nélkül manapság a vállalkozások már az elején bukásra vannak ítélve. Ezt biztosan nem akarod!

jó weboldal

MUTASD A WEBOLDALAD, MEGMONDOM KI VAGY!

Minden a jó weboldalhoz vezethető vissza…Ha a jó honlap ismérveit szeretnénk néhány mondatban összefoglalni, bizony fel kell kötni a  gatyánkat. De egy dologban egyet érthetünk, a XXI. században akinek nincs felhasználóbarát weboldala, annak nehéz felvenni a harcot a versenytársakkal.

Egy a sok közül, vagy az AZ egy a sok közül?!

Hogy Miltan Glaster szavaival éljünk, „Háromféle reakció létezik az alkotásra- igen, nem,  HŰHA! A hűha a cél!” Te is egyet értesz? Akkor ideje, hogy ne csak bólogass, hanem tedd meg az első lépéseket! Ki kell tűnni, de nem mindegy hogyan.

Milyen egy jó weboldal?

Már egy üzlet nyitásakor is nagyon sok mindenre figyelned kell. Első lépésként gondosan kiválasztod a megfelelő helyet, ami könnyen megközelíthető és jó is lehet parkolni a közelben. Egy online áruház esetében is legalább olyan fontosak ezek a dolgok, csak mindezek a weboldalon fognak testet ölteni…

A JÓ WEBOLDAL 7 ISMÉRVE

  • Látogatóbarát – Ha többet szeretnél tudni erről, kattints és olvass bővebben a webergonómiáról.
  • Logikus felépítésű
  • Egyedi, értékes tartalommal rendelkezik – Ha többet szeretnél tudni erről, kattints és olvass bővebben a tartalommarketingről.
  • Kellemes látvány a szemnek- -Bővebb infóért kattints: arculattervezés, webergonómia
  • Naprakész
  • Különböző böngészőkre és eszközökre optimalizált, RESZPONZÍV
  • Nem akar eladni, de mégis megteszi!
  • Szájról szájra – Ugyan ez jellemző az online világban is. Használd ki a közösségi média adta lehetőségeket, és add meg a lehetőséget, hogy a weboldalad minden potenciális ügyfelet, vásárlót megtaláljon. Így ne rejtsd el a „Megosztás gombot”, add meg a lehetőséget, hogy minél több emberhez eljusson a híred!

Hogyan érhetsz el magasabb weboldal látogatottságot?

A külcsín nagyon fontos, de nem elég a design. A honlapodat olyan tartalommal kell feltöltened, mely releváns információkat nyújt a látogatónak, megoldást nyújt a problémájára, megtalálja, amit keresett.

Elengedhetetlen, hogy a látogató fejével gondolkozz, hisz őt kell meggyőznöd arról, hogy nem csak szakmailag vagy kiváló, de az általad nyújtott szolgáltatás, termék a legtutibb. Így nincs más dolgod, mint átlátható, logikusan felépített menüpontok segítsék a látogatót.

Mivel a világhálón mára már szinte minden mindennel össze van kötve, ezért fontos az egységes megjelenés, ami nem csak esztétikailag mutat jól, de ezáltal erősödik, a céged által képviselt brand,  imázs.

magas weboldal látogatottság
Most Szuper Kedvezményes Csomagot Ajánlunk:
LÁTOGATÓBARÁT WEBOLDAL +  AJÁNDÉK SEO!
290.000 Ft

Kattints érte MOST!

Kövess minket a Facebook-on is, és folyamatosan új információkat adunk át Neked!

* kötelező mező